Interaktivna karta

Okrug se nalazi na otoku Čiovu, samo 3 km od grada Trogira, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Okrug je najpopularnija turistička destinacija na Trogirskoj rivijeri.

Okrug je podijeljen na Okrug Gornji i Donji. Dva kilometra duga šljunčana plaža proteže se uzduž Okruga Gornjeg. U ljetnim mjesecima je jezgra života na rivijeri.

Jugozapadni dio se sastoji od nekoliko prirodnih plaža koje su, unatoč tome što su tihe i skrivene, lako dostupne automobilom, motorom ili brodom.

Različiti tipovi smještaja i restorani nude mediteranski ugođaj, a predivne plaže i uvale jamstvo su za jedinstven odmor s nezaboravnim događajima, uz želju da se jednog dana ponovno vratite.

Lokacija

Blizina međunarodne zračne luke Split (7 km) čini Okrug lako dostupnim iz bilo kojeg od europskih središta tijekom cijele godine i uz gotovo svih europskih zemalja tijekom vrhunca sezone. Taj idealan geografski položaj omogućava izvrsnu vezu za razgledavanje drugih turističkih destinacija. Okrug je udaljen samo 5 minuta vožnje od povijesnog centra grada Trogira.

Okrug je idealno mjesto za odmor u bilo koje doba godine. Izvanredne temperature pružaju 281 dana s temperaturom višom od 10 stupnjeva celzijusa i 2670 sunčanih sati godišnje. Nakon ljeta Okrug se pretvara u mjesto njegovih stanovnika, ali ne zatvara vrata za posjetitelje i turiste. Svatko može uživati ​​u mirnoj prirodi i dugim šetnjama uz more. Uvijek je ugodno biti u Okrugu, bilo zimi ili ljeti.

Vrijeme

Facebook

Pišite nam

Turist info

...Obavještavamo sve iznajmljivače smještajnih kapaciteta da je omogućena prijava i odjava gostiju putem interneta. ...

Kampovi

...Kamp Rožac je smješten u Okrugu Gornjem. Cijeli prostor kampa okružuje prekrasna plaža, a sam kamp je skriven u gustoj borovoj šumi. ...

Znamenitosti

...U uvali Kancelirovac pod polaču na sjeverozapadnoj obali otoka Čiova nalaze se ostatci Kaštela sv. Ivana. ...